Orez Cu Lămâie-Piper

Orez Cu Lămâie-Piper
Orezul cu lămâie-piper ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. O porție conține 204 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper proaspăt crăpat, coajă de lămâie, orez brun instant și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Kraft Recipes are 7 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Orez Cu Lămâie-Piper, Piept de pui cu piper de lămâie pe un pat de orez, și

Instrucțiuni

1
Se amestecă pansamentul, muștarul, coaja de lămâie, sucul de lămâie și piperul până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
2
Pregătiți orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj, amestecând amestecul de pansament în orez înainte de 5-min. timp de așteptare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
3
Se amestecă nucile și 2 lingurițe. pătrunjel; se presară cu pătrunjelul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista