Omletă Spaniolă
Omleta spaniolă este o fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 380 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de brânză mexicană, salsa, fasole prăjită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Omletă Spaniolă, Omletă Spaniolă, și Omletă Spaniolă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un 10-in. tigaie antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Adăugați jumătate din amestecul de ouă în tigaie (amestecul trebuie să se stabilească imediat la margini).
Pe măsură ce ouăle se pun, împingeți marginile fierte spre centru, lăsând porțiunea nefiertă să curgă dedesubt. Când ouăle sunt puse, lingurați jumătate din fasole și jumătate din ceapă pe o parte și presărați cu 2 linguri de brânză; îndoiți cealaltă parte peste umplutură. Glisați omleta pe o farfurie. Repet.
Se ornează cu salsa și brânza rămasă.