Oferte De Pui Thai

Oferte De Pui Thai
Ofertele de pui thailandeze ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 5 porții cu 462 calorii, 25g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați piper cayenne, scallions, ghimbir și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării asiatice. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 11 minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Thai pui oferte cu fript ananas Slaw, Slaw Thai cu sos de Chili dulce-oferte de pui glazurate, și Thai Place Phad Thai Pui Thai Fierbinte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în tigaie mare și gătiți puiul până nu mai este roz, aproximativ 2-3 minute. Reduceți focul la minim și adăugați ghimbir, sos Hoisin, unt de arahide Peter Pan și piper cayenne McCormick. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand sosul este bulbuc si cald, 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Unt De ArahideUnt De Arahide
Sos HoisinSos Hoisin
Pui întregPui întreg
GhimbirGhimbir
SosSos
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se ia de pe foc și se presară cu scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
3
Serviți imediat.

Echipamente

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatice în meniu? Încercați asocierea cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
Prin simpla conservare a aromelor și aromelor care au fost livrate din struguri, LangeTwins Chenin Blanc este o expresie vibrantă a soiului. Crisp Granny Smith apple notes se îmbină cu un indiciu de pere tartă pentru a crea un vin luminos și răcoritor, ușor de savurat singur.
DificultateUșor
Gata În11 m.
Porții5
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista