Oală Autocolante Tradiționale

Oală Autocolante Tradiționale
Pot autocolante tradiționale ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 15 și costă 52 de cenți pe porție. O porție conține 188 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de susan, ulei de chili, oțet de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 39%. Rețete similare includ Oală Autocolante Tradiționale, Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, și Spaghete Instant cu o oală cu sos de carne.

Instrucțiuni

1
Zdrobiți carnea de porc într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se scurge și se lasă deoparte.
3
Într-un castron mediu, amestecați carnea de porc, varza, ceapa verde, ghimbirul, castanele de apă, sarea, zahărul și uleiul de susan. Se răcește la frigider 6 până la 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Puneți o lingură de amestec de porc în fiecare dintre ambalajele wonton. Îndoiți ambalajele și sigilați marginile cu o furculiță umezită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Wonton WrappersWonton Wrappers
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
5
Într-o tigaie mare, adâncă, încălziți 3 linguri de ulei vegetal la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Așezați autocolantele pentru oală în cusătura de ulei cu părțile în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PotstickersPotstickers
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Încălziți 30 de secunde până la un minut.
8
Se toarnă apă în tigaie. Fierbeți ușor 7 până la 8 minute, până când uleiul și apa încep să sfârâie, apoi adăugați uleiul rămas. Când fundul începe să se rumenească, îndepărtați autocolantele de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PotstickersPotstickers
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
9
Într-un castron mic de servire, amestecați uleiul de chili, sosul de soia și oțetul, ajustând proporțiile după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De ChiliUlei De Chili
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Field Recordings Chenin Blanc. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Arome de coajă de stridii, mere granny smith, mușețel și narcisă.
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 10 m.
Porții15
Scor De Sănătate6
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista