Mușcături De Tort De Catifea Roșie

Mușcături De Tort De Catifea Roșie
Mușcăturile de tort de catifea roșie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Această rețetă face 60 de porții cu 101 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. 64 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Un amestec de glazură de brânză cremă, ciocolată cu lapte și acoperire cu bomboane de ciocolată, amestec de tort de catifea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Red Velvet Tres Leches Cake {Red Velvet Week}, Tort din foaie de catifea roșie cu glazură clasică de catifea roșie, și Mușcături sănătoase de fudge de catifea roșie și bare de proteine sănătoase de fudge de catifea roșie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pregătiți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor pachetului, folosind un 13x9-in. tigaie de copt. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Gumă Acoperite Cu ZahărBomboane De Gumă Acoperite Cu Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Crumble tort într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Adăugați glazură; bate bine. Refrigerați 1 oră sau până când este ușor de manevrat. Formați în 1-in. bile; transferați pe foi de copt căptușite cu hârtie de ceară. Se da la frigider cel putin 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
4
Într-un cuptor cu microunde, topiți stratul de bomboane albe; se amestecă până se omogenizează. Înmuiați 20 de bile de tort în acoperire; lăsați excesul să se scurgă. Reveniți la foile de copt; lăsați să stea până se fixează. Repetați cu acoperiri de ciocolată cu lapte și ciocolată neagră și bile de tort rămase. A se păstra în recipiente etanșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
Ciocolata Cu LapteCiocolata Cu Lapte
2 Linguri Margerine Sau Unt2 Linguri Margerine Sau Unt
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tortul de catifea roșie funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții60
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista