Mușcături de creveți și chorizo spaniol

Mușcături de creveți și chorizo spaniol
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați mușcăturile de creveți și chorizo spaniol. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 30 și costă 29 de cenți pe porție. O porție conține 45 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă de la Allrecetes necesită oțet de vin roșu, ulei de măsline extravirgin, chorizo și usturoi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 40 de minute. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Spaghete spaniole cu creveți și Chorizo, Creveți Spanioli Și Frigarui Chorizo Cu Cuscus Special, și Habas Con Chorizo (Chorizo Spaniol Cu Fasole).

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții preparați într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Michel Redde Sancerre Les Tuilieres cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Michel Redde Sancerre Les Tuilieres
Michel Redde Sancerre Les Tuilieres
Un Sancerre foarte abordabil, clasic: zesty cu un indiciu de iarbă, precum și fructe albe pe nas. Crocant pe gust, cuaciditate pronunțată, dar bine echilibrată.Se împerechează cu pește și preparate din carne albă.Amestec: 100% Sauvignon Blanc
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista