Muschiță de porc cu chutney de afine și pere

Muschiță de porc cu chutney de afine și pere
Rețeta Muschișă de porc cu chutney de afine și pere se poate face în aproximativ 1 oră și 10 minute . Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 354 de calorii , 24 g de proteine și 11 g de grăsime per porție. Pentru 1,7 USD per porție , obțineți un fel principal care servește 4. Dacă aveți la îndemână merisoare, mentă, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 55% , ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mușchi de vită cu chutney de pere și afine , muschi de porc cu țepi cu chutney de pere însorite și salată de muschi de porc, pere și afine .

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele 10 ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Adăugați carnea de porc; sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi. Se da la frigider pentru cel putin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
3
Pentru chutney, într-o cratiță mică, combinați toate ingredientele. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute. Descoperi; se fierbe 20-25 de minute mai mult sau până la consistența dorită, amestecând din când în când. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Între timp, scurgeți și aruncați marinata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
5
Așezați carnea de porc pe un grătar într-o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
6
Coaceți la 425° timp de 25-30 de minute sau până când un termometru arată 145°.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Lăsați să stea 5 minute înainte de a tăia felii.
8
Serviți cu chutney.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii

Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese

Muschiul de porc poate fi asociat cu Pinot Noir, Malbec și Sangiovese. Corpul ușor al Pinot noir este grozav pentru bucăți slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cu carne, tocane și alte mâncăruri cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu bucăți grase și grătar. Marcassin Marcassin Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 315 de dolari pe sticlă.
Marcassin Marcassin Vineyard Pinot Noir
Marcassin Marcassin Vineyard Pinot Noir
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista