Montana Rusă Pâine Neagră

Montana Rusă Pâine Neagră
Reteta Montana pâine neagră rusă este gata în aproximativ 3 ore și 35 de minute și este cu siguranță un remarcabil lactate gratuite și vegetariene opțiune pentru iubitorii de mâncare din Europa de Est. Această rețetă servește 10. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 223 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. Un amestec de semințe de caras, făină de pâine, pudră de cacao și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Pâine Neagră Rusă, Pâine Neagră Rusă, și Pâine Neagră Rusă.

Instrucțiuni

1
Puneți făină integrală de pâine de grâu, făină de secară, pudră de cacao, făină de pâine, germeni de grâu, semințe de caras, drojdie, bere, cafea, oțet, ulei de măsline, miere, melasă, sare de mare și praf de ceapă într-o mașină de pâine în ordinea sugerată de producător. Setați mașina de pâine pentru ciclul de frământare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Integrală De GrâuPâine Integrală De Grâu
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Germeni De GrâuGermeni De Grâu
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Făină De SecarăFăină De Secară
3/4 Lingurita Melasa3/4 Lingurita Melasa
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Sos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si OreganoSos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si Oregano
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PâineMașină De Pâine
2
Aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Scoateți aluatul din mașina de pâine și formați-l într-o pâine rustică pe foaia de copt pregătită. Faceți fante deasupra pâinii în formarea încrucișată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine ItalianăPâine Italiană
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PâineMașină De Pâine
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4
Lăsați aluatul să crească timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
5
Preîncălziți cuptorul la 395 grade F (202 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Bateți albusul de ou și apa caldă împreună într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Ungeți amestecul de albus de ou deasupra pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pâinea este gătită, 45 până la 50 de minute. Se răcește pâinea pe un suport de sârmă timp de 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 35 m.
Porții10
Scor De Sănătate13
Revista