Montana Rusă Pâine Neagră
Reteta Montana pâine neagră rusă este gata în aproximativ 3 ore și 35 de minute și este cu siguranță un remarcabil lactate gratuite și vegetariene opțiune pentru iubitorii de mâncare din Europa de Est. Această rețetă servește 10. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 223 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. Un amestec de semințe de caras, făină de pâine, pudră de cacao și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Pâine Neagră Rusă, Pâine Neagră Rusă, și Pâine Neagră Rusă.
Instrucțiuni
Puneți făină integrală de pâine de grâu, făină de secară, pudră de cacao, făină de pâine, germeni de grâu, semințe de caras, drojdie, bere, cafea, oțet, ulei de măsline, miere, melasă, sare de mare și praf de ceapă într-o mașină de pâine în ordinea sugerată de producător. Setați mașina de pâine pentru ciclul de frământare.
Aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Scoateți aluatul din mașina de pâine și formați-l într-o pâine rustică pe foaia de copt pregătită. Faceți fante deasupra pâinii în formarea încrucișată.
Lăsați aluatul să crească timp de 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 395 grade F (202 grade C).
Bateți albusul de ou și apa caldă împreună într-un castron mic.
Ungeți amestecul de albus de ou deasupra pâinii.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pâinea este gătită, 45 până la 50 de minute. Se răcește pâinea pe un suport de sârmă timp de 1 oră înainte de servire.