Mocha Semifreddo
Reteta Mocha Semifreddo ar putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 8 ore și 25 de minute. Această rețetă servește 8 și costă 93 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 396 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca o băutură. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați sare, gălbenușuri de ou, frișcă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 13%. Încercați Mocha Mulată-Marsala Semifreddo, Tort de Mocha cu Semifreddo Malt, și Mocha Semifreddo cu spumă de lapte fierbinte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați ușor o tigaie metalică de 9 1/4 pe 5 1/4 pe 3 inci cu spray antiaderent. Aliniați tigaia cu folie de plastic. Măcinați fin prăjiturile într-un robot de bucătărie.
Adăugați untul topit și procesați până când miezurile sunt umezite. Apăsați amestecul de firimituri pe fundul tigaiei pregătite. La frigider.
Bateți 1/2 cană de zahăr, gălbenușuri de ou, espresso, Marsala și sare într-un bol mare de metal pentru a amesteca. Așezați vasul peste o cratiță cu apă fierbinte (nu lăsați fundul vasului să atingă apa).
Bateți amestecul de ouă până când este gros și cremos și un termometru citit instantaneu introdus în amestec înregistrează 160 de grade F, aproximativ 5 minute. Puneți crema peste un alt bol cu gheață pentru a se răci complet.
Folosind un mixer electric, bateți smântâna și restul de 1/4 cană de zahăr într-un alt bol mare până se formează vârfuri ferme. Folosind o spatulă mare de cauciuc, pliați frișca în cremă. Se amestecă amestecul deasupra crustei pregătite. Acoperiți cu folie de plastic și congelați până la îngheț, cel puțin 8 ore sau până la 3 zile.
Desfaceți folia de plastic. Inversați semifreddo pe un platou.
Scoateți folia de plastic.
Tăiați semifreddo în felii de 1 inch și serviți.