Mini prăjituri globul ocular

Mini prăjituri globul ocular
Eyeball Mini Cakes ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 46 g de grăsimi și un total de 614 de calorii. Această rețetă servește 24 și costă 98 de cenți per porție. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Este perfect pentru Halloween. Vă este adus de Foodnetwork. Un amestec de făină de patiserie, colorant alimentar, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 15%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Mini Prajituri cu scorțișoară, Mini Prajituri cu crabi și Mini Prajituri Cassata.

Instrucțiuni

1
Echipament special: Mixer cu stand cu un bol de 5 litri și accesoriu pentru bici Spatulă de cauciuc
Echipamente pe care le vei folosi
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
5 Uncii (10 Linguri) De Unt Nesarat, La Temperatura Camerei5 Uncii (10 Linguri) De Unt Nesarat, La Temperatura Camerei
Stropire Extract De VanilieStropire Extract De Vanilie
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F și pulverizați ușor 2 forme standard pentru cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
3
Într-un mixer electric la viteză mică, amestecați zahărul și untul până se amestecă bine. Dați mixerul la viteză medie-mare și bateți până devine ușor și pufos, răzuind ocazional părțile laterale ale vasului, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 1,5 Uncii (43 De Grame) De ZahărAproximativ 1,5 Uncii (43 De Grame) De Zahăr
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Într-un castron mare, amestecați praful de copt, sarea, făina, scorțișoara, nucșoara și cuișoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Lapte Integral, Sau Mai Mult După Cum Este Necesar1/2 Cană Lapte Integral, Sau Mai Mult După Cum Este Necesar
Precum Fisticul Sau NucaPrecum Fisticul Sau Nuca
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Într-un castron mai mic separat, amestecați extractul de vanilie și albușurile, amestecând bine. Se amestecă piureul de dovleac în albușuri până când se încorporează. In vasul cu untul crema si zaharul adaugam amestecurile de faina si dovleac cam 1/3 odata, amestecand pana abia se incorporeaza, terminand cu dovleacul. Răzuiți castronul și batătorul și scoateți bătăile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
(aroma Originala)(aroma Originala)
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Cu o spatulă de cauciuc pliați aluatul până capătă o culoare uniformă. Încorporați mini chipsurile de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Chipsuri De CiocolatăMini Chipsuri De Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
7
Umpleți forma de cupcake pregătită până când ceștile sunt aproape pline. Scufundați-vă degetele în puțină apă și folosiți-o pentru a tampona amestecul din fiecare ceașcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Borcan Rosii Uscate La Soare Impachetate Cu Ulei, Scurse Si TocateBorcan Rosii Uscate La Soare Impachetate Cu Ulei, Scurse Si Tocate
8
Pune tava în cuptorul preîncălzit și coace până când o scobitoare introdusă iese curată, aproximativ 10 până la 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
9
Transferați tava pe un grătar și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
10
Împărțiți crema de unt. Lăsați cea mai mare parte albă pentru glazura de bază și colorați aproximativ un sfert din alb în 3 porții cu coloranți roșu, albastru și roșu și albastru amestecați împreună (pentru a face o porțiune neagră) pentru a arăta ochii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
11
Desfaceți cupcakes pe o suprafață de lucru. Înghețați cupcakes-urile cu cremă de unt albă și neteziți-le cu un cuțit sau cu o spatulă mică. Umpleți 3 pliculețe cu crema de unt albastră (prevăzută cu vârf de panglică) și crema de unt neagră și roșie (ambele prevăzute cu vârfuri simple). Pipe pe irisul ochilor cu cremă de unt albastră. Puneți în pupila cu cremă de unt neagră, adăugați și câteva linii negre la iris. Pipeți pe vene folosind crema de unt roșie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
12
Asigurați-vă că aveți un castron complet curat și uscat atunci când începeți procesul, orice grăsime sau lichid din bol va împiedica dezvoltarea proteică a albumenului (proteina albușului de ou) și nu veți avea o bezea adecvată la sfârșit, rezultatele ar putea fi dezastruoase. Începeți să bateți albușurile lent spumă în mixer (fără zahăr sau unt încă) până când albușurile devin spumoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
13
Măriți viteza mixerului și începeți încet să adăugați zahărul până când se încorporează tot zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
14
Odată ce tot zahărul este combinat, creșteți și mai mult viteza mixerului și bateți până când amestecul devine strălucitor și tare. Acum ai o bezea. Știi când ți-a terminat bezeaua când scoți biciul, îl ții orizontal și ai ceea ce arată un „cioc de vrabie” la capătul biciului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
15
Înlocuiți biciul, întoarceți mixerul pe mediu și începeți să adăugați untul pe rând, odată ce tot untul este încorporat, dați mixerul la putere mare și lăsați-l puțin. În funcție de vreme, formarea cremei de unt poate dura între 5 și 15 minute. Veți ști când s-a format când veți auzi că motorul mixerului începe să încetinească și s-a văita puțin. De asemenea, atunci când adaugi prima dată untul, bezeaua ta se va descompune și va arăta urât, aceasta este bună și este ceea ce îți dorești. Cand crema de unt este gata, amestecul va fi omogen si consistent...si gustos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
16
Scoateți crema de unt din bol și puneți-o într-un recipient ermetic. Crema de unt poate fi ținută la temperatura camerei câteva zile sau la frigider 1 sau 2 săptămâni, dar folosiți întotdeauna cremă de unt caldă când glazurați un tort. Pentru a încălzi crema de unt, puneți-o înapoi în mixer folosind biciul sau paleta și aplicați căldură directă în vasul mixerului cu o torță cu propan pe care o găsiți la orice magazin de hardware.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
17
Metoda de colorare alimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tortul funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Weinert Cavas de Weinert cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Weinert Cavas de Weinert
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiHalloween
Revista