Minge cu brânză monstruoasă

Minge cu brânză monstruoasă
Monster Curried Cheese Ball este un aperitiv care servește 12. O porție conține 295 de calorii, 9 g de proteine și 19 g de grăsime. Pentru 97 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Va fi un succes la evenimentul tău de Halloween. Un amestec de brânză, varză grosieră, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 20%. Acest scor nu este atât de grozav. Încercați Minge cu brânză cu fructe, Minge cu brânză cu merișor și brânză cu brânză și rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un blender, acoperiți și procesați chutney-ul și curry-ul până se face piure. Într-un castron mic, combinați brânzeturile și amestecul de chutney; bate pana se omogenizeaza. Formați o minge; înfășurați strâns în folie de plastic. Dați la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Bomboane De AerBomboane De Aer
Echipamente pe care le vei folosi
Extract Limpede De Vanilie Sau ApăExtract Limpede De Vanilie Sau Apă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Așezați pe farfurie.
3
Adaugă părul și fața monstrului, folosind varza, ardeiul verde, morcovul și ridichea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
La 1 AnanasLa 1 Ananas
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
4
Serviți cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiHalloween
Revista