Milkshake-Uri Cu Plăcintă Cu Dovleac

Milkshake-Uri Cu Plăcintă Cu Dovleac
Nevoie de o băutură fără gluten? Milkshake-urile cu plăcintă cu dovleac ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 2 și costă 66 de cenți pe porție. O porție conține 318 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți la îndemână plăcintă cu dovleac la cuptor, scorțișoară măcinată, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Milkshake-Uri De Dovleac, Milkshake-Uri Slabe Pentru Plăcintă Cu Dovleac, și Milkshake-Uri Cu Plăcintă Cu Dovleac Bourbon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În blender, puneți înghețată, lapte și condimente de plăcintă cu dovleac. Acoperiți și amestecați la viteză mare până când este neted și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 InchMari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 Inch
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați bucăți de plăcintă; acoperiți și amestecați până se omogenizează, oprind blenderul pentru a răzui părțile laterale, dacă este necesar.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă în 2 pahare; se acoperă cu frișcă îndulcită și se ornează cu băț de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă îndulcităFrișcă îndulcită
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
4
Serviți imediat.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista