Micul dejun al fermierului German
Rețeta micul dejun al fermierului German poate fi făcut în aproximativ 30 de minute. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 458 calorii, 22g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării Europene. 605 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta funcționează bine ca un mic dejun. Un amestec de pătrunjel, ardei gras, ceapă verde și albă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Micul dejun al fermierului German, Bauernbrot (pâinea fermierului German), și Micul dejun al fermierului.
Instrucțiuni
Fierbeți cartofii într-o cratiță cu apă ușor sărată timp de 10-15 minute până când sunt fierte (testați pentru coacere).
Scurgeți, clătiți cu apă rece pentru a se răci.
Tăiați în pătrate de 1 inch. Pune deoparte.
Rumeniti ceapa si ardeii grasi:
Încălziți 2 lingurițe de grăsime de slănină (sau ulei de măsline) într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și ardeiul gras tocat. Creșteți căldura la mare. Rumeniti ceapa si ardeiul gras, amestecand frecvent, aproximativ 2-3 minute.
Adăugați cartofii și apoi șunca: împingeți legumele în partea laterală a tigaiei, adăugați cartofii și încă o lingură de grăsime de slănină (sau ulei de măsline) în tigaie.
Rumeniti cartofii aproximativ 2 minute, amestecand frecvent.
Presărați sare după gust în timp ce gătiți.
Adăugați șunca în cartofi și gătiți, amestecând frecvent până când șunca este încălzită, 1-2 minute.
Se amestecă toate legumele, cartoful și șunca împreună și se amestecă pătrunjelul.
Adăugați ouăle, amestecând pentru a distribui ouăle printre legume și șuncă.
De îndată ce ouăle încep să se întărească, scoateți-le de pe foc.
Serviți imediat. Grozav cu ketchup deasupra.