Medley de cartofi roșii

Medley de cartofi roșii
Red Potato Medley este o rețetă ovovegetariană fără gluten și lacto-vegetariană, cu 6 porții. O porție conține 189 de calorii , 4 g de proteine și 4 g de grăsimi . Pentru 59 de cenți per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cățel de usturoi, ceapă, pătrunjel și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca garnitură foarte accesibilă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 44% , ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Medley de cartofi roșii , Medley de porumb și ardei roșu și Medley de fasole cu ardei roșu .

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, la foc mediu, topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
2
Adăugați cartofii și morcovii; arunca pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
3
Adăugați ingredientele rămase și amestecați bine. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Acoperiți și gătiți timp de 10-15 minute sau până când legumele sunt fragede, amestecând la fiecare 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista