Mazăre de zăpadă sparanghel prajit
Snow Pean Asparagus Stir-Fry este o garnitură fără gluten și lacto ovo vegetariană. Această rețetă face 2 porții cu 124 de calorii, 4 g de proteine și 10 g de grăsime fiecare. Pentru 1,75 USD per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Mergeți la magazin și luați sulițe de sparanghel, mazăre de zăpadă, pudră de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Rețeta de prăjire de vițel cu mazăre de zăpadă și lăstari de mazăre de zăpadă, Rețetă de creveți și mazăre de zăpadă sau de mazăre de zahăr și Rețetă de prăjire de mazăre de zăpadă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, prăjiți sparanghelul și mazărea în unt și ulei timp de 2 minute.
Adăugați ghimbir și usturoi pudră; se prăjește încă 1 minut.
Combinați sosul de soia și apa; se amestecă în tigaie. Gatiti 1-2 minute sau pana cand legumele sunt fragede.