Margaritas Maravillosos

Margaritas Maravillosos
Margaritas Maravillosos este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan rețetă cu 5 porții. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această băutură are 207 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de tequila jiggers gold, zahăr, concentrat de limeade și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Margaritas Spumante (Margaritas Șampanie), Margarita, și Margarita pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă concentratul de limeade congelat, tequila, triple sec, sucul de lămâie, coaja de tei și zahărul într-un blender și se amestecă până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De LimeadeConcentrat De Limeade
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Triplu SecTriplu Sec
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
TequilaTequila
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Serviți în pahare peste gheață. Dacă preferați, adăugați cuburi de gheață în amestecul de margarita în blender și amestecați până când se înmoaie; se toarnă în pahare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margarita MixMargarita Mix
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții5
Scor De Sănătate0
Revista