Mare Ole Tex-Mex Burrito Omletă

Mare Ole Tex-Mex Burrito Omletă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați omleta Big ole Tex-Mex Burrito. O porție conține 490 calorii, 25g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 48 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ouă, piper cayenne, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 17 minute. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tex-Mex Burgers, Salată Cremoasă De Paste Tex-Mex, și Salată De Pui Tocată Tex-Mex pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți sosul: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Aruncați tomatillos, ceapa, jalapeno și uleiul de măsline pe o foaie de copt și condimentați cu sare și piper negru. Prăjiți până se rumenesc, aproximativ 45 de minute. Puree într-un blender cu cilantro, subțierea cu apă după cum este necesar. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TomatillosTomatillos
Ulei De MăslineUlei De Măsline
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Ardei IuteArdei Iute
CeapăCeapă
SosSos
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
CuptorCuptor
2
Între timp, pregătiți omleta: gătiți chorizo-ul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când este crocant, rupându-l, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie. Se amestecă chimenul, cayenne și boia de ardei în picăturile din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
ChimenChimen
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se adaugă fasolea și se sotează până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare și piper negru, apoi adaugă ardeiul gras și gătește încă 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ardei GrasArdei Gras
FasoleFasole
5
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Bateți ouăle și laptele într-un alt bol. Ștergeți tigaia, reduceți focul la mediu și adăugați 1/2 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BatetiBateti
BolBol
7
Se toarnă jumătate din amestecul de ouă în tigaie și se gătește până când centrul nu mai este lichid, slăbind marginile cu o spatulă de cauciuc și înclinând tigaia pentru a lăsa oul nefiert să curgă dedesubt. Agitați tigaia pentru a slăbi omleta, apoi lingurați jumătate din amestecul de fasole, chorizo și brânză în centru. Îndoiți ambele părți pentru a acoperi umplutura, apoi întoarceți omleta astfel încât să fie cu cusătura în jos și gătiți încă 1 minut. Repetați cu untul rămas, amestecul de ouă și umpluturile pentru a face o altă omletă. Se acoperă cu sosul tomatillo și se ornează cu crema și Roșia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomatillosTomatillos
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
UntUnt
BrânzăBrânză
TomateTomate
Crema MexicanăCrema Mexicană
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
8
Fotografie de Stephanie Foley

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Unicul 2012 are straturi de cireș sălbatic, lemn dulce, piper negru și scorțișoară. Culoarea roșu rubiniu pal și taninurile mătăsoase ne arată cât de maiestuos este acest site.
DificultateExpert
Gata În1 h, 17 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista