Macadamia-crustă Mahi Mahi cu Salsa de ananas și orez de iasomie

Macadamia-crustă Mahi Mahi cu Salsa de ananas și orez de iasomie
Macadamia-crusted mahi Mahi cu ananas Salsan și orez iasomie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5 și costă 6,36 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 645 calorii, 35g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 minute. 117 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ulei vegetal, ananas și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ananasul, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Ananas ca desert. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Macadamia crustă Mahi Mahi cu salsa de Mango, Mahi mahi cu crustă de pătlagină cu Salsa de ananas din ' The Catch, și Mahi mahi ars cu Salsa de Mango-ananas la grătar, orez verde și fasole neagră.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateUșor
Gata În7 m.
Porții5
Scor De Sănătate24
Bucătăriimexican
Revista