Luau Refresher

Luau Refresher
Luau Refresher este o fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian rețetă cu 9 porții. Acest hor d ' oeuvre are 159 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste Of Home necesită sifon de citrice, vin alb, suc de lămâie și suc de lămâie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Luau Porc Pentru Doi, Squid și Luau, și Luau Porc.

Instrucțiuni

1
Într-un 3-qt. ulcior sau punch castron, combina vinul și sucurile. Se amestecă sifon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Serviți peste gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici
Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici
Buchetul este parfumat și plin de note de fructe. Are arome curate de mere, pere și citrice, însoțite de indicii de glicină. Crisp, curat și delicat, cu bule fine pe palat. Aromele Intense de mere și piersici duc la un finisaj plăcut, cu fructe persistente și note florale.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții9
Scor De Sănătate2
Revista