Legume la barigoule cu vanilie

Legume la barigoule cu vanilie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați legumele la barigoule cu Vanillan. Pentru $2.86 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 215 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 47 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați fasole de vanilie, broccoli, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este excelent. Încercați Barigoule de legume de primăvară, Halibut A La Barigoule, și Linguine cu varză de Bruxelles Barigoule pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind un cuțit mic ascuțit, tăiați toate coaja șialb de la lămâie; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
2
Tăiați carnea încrucișată în felii groase de 1/4"; pus deoparte.
3
Căptușiți o foaie mare de copt cu ramăun prosop de bucătărie. Gatiti broccoli intr-o oala marede apă sărată fiartă timp de 1 minut. Folosindo lingură cu fante, transferați pe foaia pregătită.Repetați în aceeași oală cu morcovi,ceapă, sparanghel și fenicul, întorcând apa în aboil între loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
MorcovMorcov
FeniculFenicul
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Foaie De CoptFoaie De Copt
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
4
Puneți bulionul de pui într-o cratiță micăpeste foc mic și răzuiește în semințe de laboabe de vanilie; adăugați fasole. Aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
SemințeSemințe
5
Se ia de pe foc; se lasă la infuzat 10 minute.
6
Încălziți 1 lingură de ulei într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
7
Adăugați morcovi, ceapă,fenicul și usturoi; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
FeniculFenicul
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
8
Adăugați coriandru, următoarele 3 ingrediente și bulion infuzat cufasole. Acoperiți cu capacul ușor întredeschis; simmerpână când legumele sunt crocante-fragede, 12-15minute. Se amestecă broccoli și sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SparanghelSparanghel
CoriandruCoriandru
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
BulionBulion
9
Folosind o lingură cu fante, transferațilegume într-un vas cald de servire. Aducețibulion la fiert și gătiți până se reducela 1 cană.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
10
Scoateți bulionul de pe foc; whiskin rămase 2 linguri de ulei și 1 linguriță de oțet.Se condimentează cu sare, piper și suplimentaroțet, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
PiperPiper
BulionBulion
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
11
Se toarnă sosullegume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
12
Garnisiți cu felii de lămâie șicilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
13
Per porție: 139 calorii, 8 g grăsimi, 16 g carbohidrați
14
Bon App Ampercoltit
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate91
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista