Lasagna Veggie De Grădină

Lasagna Veggie De Grădină
Gradina Veggie Lasagna ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 459 calorii, 21g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de brânză ricotta, căței de usturoi, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma crema de brânză, puteți urma acest fel principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Lasagna De Grădină, Gradina Veggie Frittata, și Grădină Legume Hummus Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați primele nouă ingrediente într-un castron mare; aruncați pentru a acoperi. Aranjați pe două unse 15x10x1-în tigăi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Coaceți 10-15 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional. Reduceți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Între timp, într-un cuptor olandez, sotati ciupercile, ceapa si usturoiul in ulei pana se inmoaie. Se amestecă ingredientele sosului rămas; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, 10-12 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
5
Într-un castron mare, combinați ingredientele de umplere.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Întindeți 1 cană de sos într-un 13x9-in uns. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
7
Strat o treime din tăiței, o treime din amestecul de brânză ricotta, jumătate din legume, o treime din sosul rămas și o treime din amestecul de brânză; repeta. Se acoperă cu tăiței rămași, amestec de ricotta, sos și amestec de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prin TortPrin Tort
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
8
Acoperiți și coaceți 35-40 de minute sau până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Lăsați să stea 15 minute înainte de tăiere.

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ricasoli Brolio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Ricasoli Brolio Chianti Classico Riserva
Ricasoli Brolio Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Notele clare de căpșuni, zmeură, condimente și vanilie ies în evidență pe nas. Vinul este moale și se înfășoară pe gust; echilibrul corect între aciditate și taninuri lasă un gust plăcut și persistent în gură.Amestec: 80% Sangiovese, 15% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate32
Revista