Lasagna cu brânză fără coacere

Lasagna cu brânză fără coacere
Lasagnan cu brânză fără coacere este un fel principal mediteranean. Pentru 1,44 USD per porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 379 de calorii, 19 g de proteine și 25 g de grăsime fiecare. Un amestec de ardei gras și ceapă, condimente, tăiței cu ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Cu un scor de 56%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și lasagna cu brânză cu brânză la tigaie, lasagna cu cârnați cu brânză la tigaie și lasagna cu brânză și legume cu brânză.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de 12 inchi, gătiți cârnații la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când nu mai sunt roz; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Prăjit șiPentru Prăjit și
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram De Cârnați Italieni De Porc în Vrac1 Kilogram De Cârnați Italieni De Porc în Vrac
2
Se amestecă 2 căni de apă și toate ingredientele rămase, cu excepția brânzei și a busuiocului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Taitei Mini Lasagna (mafalda) Nefierti Sau Taitei Medii Cu Ou3 Cani De Taitei Mini Lasagna (mafalda) Nefierti Sau Taitei Medii Cu Ou
Fidea Mini Lasagna (mafalda) Nefierte Sau Fidea Medii Cu OuFidea Mini Lasagna (mafalda) Nefierte Sau Fidea Medii Cu Ou
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
3
Se încălzește până la fierbere, amestecând din când în când.
4
Reduceți căldura la mediu; se fierbe neacoperit aproximativ 10 minute, amestecând din când în când, până când pastele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
5
Se ia de pe foc; se presară cu brânză. Acoperiți, lăsați să stea 2 până la 3 minute sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
6
Se presară cu busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegeri excelente pentru italiană. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Piccini Chianti Classico. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Rubin strălucitor cu o notă de violet. Notele de prune și violete se amestecă cu fructe de pădure luxuriante și coapte. Expansiv și viu la gură, cu o senzație de gură persistentă, catifelată. Finalul lung este îngropat în fructe. Un vin versatil, cel mai bine servit la 64ºF, fantastic cu carne roșie suculentă, la grătar sau prăjită.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Revista