Kimchi picant de Tofu peste orez

Kimchi picant de Tofu peste orez
Rețeta picant Tofu Kimchi peste orez ar putea satisface pofta coreeană în aproximativ 18 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 129 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 3 și costă 100 de cenți pe porție. Dacă aveți tofu, ou, ghimbir și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Supă Picantă De Ouă De Ciuperci Kimchi Tofu, Boluri de tăiței de orez brun cu Tofu, carne de porc și Kimchi, și Tofu Kimchi (Dubu Kimchi) pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Coreeană funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Puteți încerca Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc
Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc
2017 are un parfum de miere de flori de portocal, unt de mere, pucioasă și un precursor ciudat al liliacului care activează nu numai sistemul olfactiv, ci și sistemul limbic, sistemul nervos autonom și alte sisteme situate în sectoare mai îndepărtate. Umiditatea solului și a microclimatului în timpul sezonului de creștere 2017 a rămas destul de ridicată pe parcursul sezonului de creștere din cauza ploilor enorme din iarna anterioară, contribuind la dezvoltarea botritei timpurii modeste, dar semnificative. Am întâlnit ultima dată aceste condiții în 2013 și am produs un vin similar cu cel de epocă - chiar uscat în stilul cunoscut de francezi sub numele de sec tendre - uscat, dar fraged. Și ca și în cazul vinurilor anterioare, acest vin a fermentat în oțel inoxidabil fără inoculare și a fost învechit până în primăvara următoare în 8 butoaie de stejar maghiar inoxidabil și 2 neutre.
DificultateUșor
Gata În18 m.
Porții3
Scor De Sănătate9
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista