Kebab De Creveți

Kebab De Creveți
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 23 calorii. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de strop de piper măcinat, oregano, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Kebaburi De Creveți Glazurate Cu Soia, Kebab de creveți și Okra, și Mango Creveți Kebab pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Combinați primele 10 ingrediente într-o pungă de plastic cu fermoar; sigilați și agitați bine. Marinați la frigider timp de 15 minute, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Filetați 3 creveți pe fiecare crenguță de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
CrevețiCreveți
4
Așezați crenguțele pregătite pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătiți 2 minute pe fiecare parte sau până când creveții sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista