Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Jurnalul de brânză cu nuci. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 15 și costă 32 de cenți pe porție. O porție conține 87 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză philadelphia, sos de piper, nuci pecan pentru jardiniere și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fancy Pants furnici pe un jurnal, Tortellini Cu Brânză De Nuci, și Tavă cu brânză cu fructe de nucă.
Instrucțiuni
1
Procesați toate ingredientele, cu excepția nucilor, în robotul de bucătărie până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Rulați în jurnal de 10 inci pe o foaie mare de folie de plastic; înfășurați bine cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
3
Dați la frigider 3 ore sau până când este ferm. Desfaceți Jurnalul de brânză; se rulează în nuci până se acoperă uniform.