Jurnal De Brânză Cu Nuci

Jurnal De Brânză Cu Nuci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Jurnalul de brânză cu nuci. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 15 și costă 32 de cenți pe porție. O porție conține 87 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză philadelphia, sos de piper, nuci pecan pentru jardiniere și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fancy Pants furnici pe un jurnal, Tortellini Cu Brânză De Nuci, și Tavă cu brânză cu fructe de nucă.

Instrucțiuni

1
Procesați toate ingredientele, cu excepția nucilor, în robotul de bucătărie până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Rulați în jurnal de 10 inci pe o foaie mare de folie de plastic; înfășurați bine cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
3
Dați la frigider 3 ore sau până când este ferm. Desfaceți Jurnalul de brânză; se rulează în nuci până se acoperă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
NuciNuci
RolaRola
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Revista