Jambalaya Skillet

Jambalaya Skillet
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare Cajun. Încercați să faceți tigaie Jambalaya acasă. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 404 calorii, 25g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru 1,66 USD pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Dacă aveți la îndemână unt, conserve de roșii, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Jambalaya Cu Tigaie Ușoară, Conopidă Jambalaya Skillet (Pe Bază De Plante Și Fără Gluten ) , și SKILLET varza de Bruxelles cu BACON & SHERRY și o LODGE SKILLET & carte de bucate GIVEAWAY.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți puiul în unt la foc mediu până nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați cârnații, roșiile, bulionul, ardeiul verde și ceapa; aduceți la fierbere. Se amestecă orezul, sarea dacă se dorește și sosul de ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
(tub Mare)(tub Mare)
3
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 5 minute.

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Vin Roz, Albarino

Jambalaya funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc, vin roșu și Albarino. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu conținut scăzut de alcool, vor completa căldura din mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ramey Sidebar Russian River Valley Sauvignon Blanc cu un rating de 4.6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Ramey Sidebar Râul Rus Valea Sauvignon Blanc
Ramey Sidebar Râul Rus Valea Sauvignon Blanc
2017 a început cu o iarnă foarte umedă, refăcând apa subterană după câțiva ani de secetă. O perioadă de căldură de la sfârșitul verii a accelerat coacerea în multe zone viticole, dar a avut un impact minim în Lake County. Fructele erau la maturitate optimă și culese cu doar câteva zile mai târziu decât în anii precedenți. Calitatea a fost excepțională, cu expresie acidă și varietală bine conservată. Frumos texturate cu un finisaj clare, luminoase.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista