Hummus Cu Fasole Neagră Picante

Hummus Cu Fasole Neagră Picante
Rețeta Picante Hummus de fasole neagră este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare orientală middl. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 39 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 16 cenți pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 17 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil Hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați coaja de tei, sosul picant, sucul de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, ceea ce este uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Hummus Cu Fasole Neagră Picante, Hummus Cu Fasole Neagră Picante, și Hummus Cu Fasole Neagră Picante.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea, sosul picant, sucul de lămâie și coaja de lămâie într-un robot de bucătărie sau blender. Acoperiți și procesați până când amestecul este neted și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Până La 1 Cană Lapte 2%.3/4 Până La 1 Cană Lapte 2%.
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Serviți amestecul de fasole cu chipsurile pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChipsChips

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Hummus funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Le Grand Courtage ros sticla Bedazzled. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Sticla
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Sticla
Aromele strălucitoare și aromele de căpșuni proaspete și zmeură se combină cu note de liliac și violete. Pe gust, un echilibru delicat de uscăciune și aciditate persistă cu arome de fructe de pădure sălbatice și rodie alături de note florale moi. Acest Brut Rossimbrox completează o gamă largă de alimente, de la sărate la dulci. Încercați-l cu mâncăruri asiatice picante, risotto, BBQ, Carne de vită, miel, rață, pui, prosciutto, fructe de mare, pizza, brânză moale (cum ar fi brie sau capră), cheesecake, CR cca. Se amestecă cu suc proaspăt de grapefruit pentru o băutură răcoritoare de brunch sau se adaugă un flotor la un cocktail pe bază de gin.Amestecul: Chardonnay oferă adâncime și structură, în timp ce Ugni Blanc oferă o aciditate și prospețime naturală. Gamay cu corp ușor conferă o expresie vibrantă a fructelor și o textură netedă. Strugurii provin din terroiruri de calitate din Franța, cum ar fi Burgundia și Beaujolais.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Revista