Hoppin ' John Stew

Hoppin ' John Stew
Hoppin ' John Stew este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 15 porții. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 411 calorii, 22g de proteine, și 9g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Anul Nou eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 6 ore și 20 de minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de cârnați fumurii joacă un rol principal în această tocană de mazăre cu ochi negri, sare de masă, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până orez ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce este bine. Încercați Hoppin ' John Stew, Hoppin ' John Stew Cu Brânză Cheddar Albă, și Hoppin John pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele, cu excepția orezului, într-un 6-qt. aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
2
Acoperiți și gătiți la 6 ore scăzute.
3
Tăiați orezul fiert în sac; turnați orezul în aragazul lent și aruncați punga. Se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
4
Acoperiți și gătiți la maxim 20 de minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 20 m.
Porții15
Scor De Sănătate62
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista