Harissa Snapper Condimentat Cu Salsa De Sfeclă Prăjită Și Ca Caramelizat

Harissa Snapper Condimentat Cu Salsa De Sfeclă Prăjită Și Ca Caramelizat
Rețeta Snapper condimentat Harissa cu Salsa de sfeclă prăjită și cutie caramelizată este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, primar și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 4 porții cu 318 calorii, 2G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $2.98 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână lămâie, mentă, năsturel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la wellfed.typepad.com are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Snapper prăjit la cuptor cu Salsa de roșii și capere, Burgeri de miel cu condimente marocane cu sfeclă, ceapă roșie și salsa portocalie, și Bruschettan de sfeclă prăjită Lulu pe andive cu nuci caramelizate pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista