Harissa Snapper Condimentat Cu Salsa De Sfeclă Prăjită Și Ca Caramelizat
Rețeta Snapper condimentat Harissa cu Salsa de sfeclă prăjită și cutie caramelizată este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, primar și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 4 porții cu 318 calorii, 2G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $2.98 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână lămâie, mentă, năsturel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la wellfed.typepad.com are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Snapper prăjit la cuptor cu Salsa de roșii și capere, Burgeri de miel cu condimente marocane cu sfeclă, ceapă roșie și salsa portocalie, și Bruschettan de sfeclă prăjită Lulu pe andive cu nuci caramelizate pentru rețete similare.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Willamette Valley Vineyards Whole Cluster ros nr. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.