Halibut la grătar cu ceapă, roșii picante și Avocado
Halibut la grătar cu ceapă, roșii picante și Avocado ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 6,49 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 280 calorii. Dacă aveți la îndemână avocado, piper, file de halibut și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este excelent. Încercați Halibut la grătar cu gust picant de ceapă roșie, avocado, sparanghel și vinetă Chipotle, Halibut Cu Dovlecei Picante Și Roșii, și Halibut cu dovlecei picante și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți fileurile și ceapa cu spray de gătit.
Presărați peștele uniform cu piper și sare.
Așezați peștele și ceapa pe grătarul acoperit cu spray de gătit; acoperiți și grătiți peștele 4 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere. Ceapa la grătar 3 minute pe fiecare parte sau până când este carbonizată și fragedă.
În timp ce peștele și ceapa se prăjesc, combinați roșiile și avocado într-un castron mic.
Tăiați ceapa la grătar în bucăți de 1 inch.
Așezați peștele la grătar pe o farfurie de servire. Se acoperă cu amestec de roșii; se presară cu ceapă la grătar. Strângeți 1 pană de var peste fiecare porție.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.