Găinile Curry Cornish la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 51G de proteine, 63G de grăsime, și un total de 782 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 23 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării indiene. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți migdale tăiate, găini cornish, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Găini Cornish Curry La Grătar, Găini Cornish La Grătar, și Găini Cornish La Grătar Cu Cărămidă.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți grătarul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Așezați o cărămidă, învelită în folie de aluminiu pe grătarele grătarului pentru a încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Puneți uleiul vegetal într-o cratiță de 1 litru și puneți-l la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Încălziți până când vedeți valuri în ulei, dar nu lăsați să fumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
Adăugați fenicul, chimenul, coriandrul, semințele de muștar și boia de ardei. Când semințele încep să apară, scoateți-le de pe foc și lăsați să stea 5 minute. După 5 minute, transferați amestecul în carafa unui blender împreună cu migdalele și sarea. Pulsați până se curăță, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale ale blenderului, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea Cărnii
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
(23)
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
¼ Lingurita Oregano
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Așezați pieptul de găină cu fața în jos pe o tăietură. Folosind foarfece sau foarfece de pasăre, tăiați de la gât la coadă pentru a îndepărta coloana vertebrală. Odată ce eliminați coloana vertebrală, veți putea vedea interiorul păsării. Faceți o mică fantă în cartilajul de la baza sternului pentru a dezvălui osul chilei. Prinde pasărea cu ambele mâini pe coaste și deschide-te ca o carte, cu fața în jos spre tăbliță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păsări De Curte
2 Cepți Mărunțiți
Antrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De Păsări
Placă De Tăiere
Foarfece De Bucătărie
8
Scoateți osul chilei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepți Mărunțiți
9
Tăiați mici fante în pielea păsării din spatele picioarelor și introduceți toiagele în ele pentru a le ține pe loc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
10
Așezați păsările într-un vas de copt și turnați peste piure. Frecați piureul pe păsări până când sunt acoperite bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
11
Așezați păsările pe mijlocul grătarului, cu pielea în jos și acoperiți uniform cu cărămida. Închideți capacul și gătiți timp de 10 minute. Dacă utilizați un grătar cu gaz cu mai multe zone, reduceți flacăra din mijloc la scăzut. După 10 minute, întoarceți păsările, înlocuiți cărămida și continuați să gătiți până când un termometru introdus în coapsă atinge 170 de grade F, aproximativ 8 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
12
Scoateți-l într-un suport de răcire și lăsați pasărea să se odihnească timp de 5 minute înainte de servire.
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Indaba Chenin Blanc cu un rating de 4 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.