Gulaschsuppe (Supă De Gulaș)

Gulaschsuppe (Supă De Gulaș)
Gulaschsuppe (supă de gulaș) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 260 calorii, 17g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,28 USD pe porție. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă de la Allrecipes are 20 de fani. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. Dacă aveți la îndemână ardei gras, mandrină de vită, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gulaschsuppe (Supă Germană De Gulaș), Supă De Gulaș, și Supă De Gulaș.

Instrucțiuni

1
Topiți margarina într-o oală mare; gatiti si amestecati mandrina de vita pana se rumeneste, aproximativ 10 minute. Se amestecă ceapa, ardeiul gras roșu și ardeiul gras verde. Continuați să gătiți și amestecați până când legumele sunt aurii, încă aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Ardei RoșuArdei Roșu
LegumeLegume
MargarinăMargarină
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați 1 1/4 cană de apă, pastă de roșii, boia și sare de usturoi. Fierbeți până când carnea de vită este aproape fragedă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
Sare De UsturoiSare De Usturoi
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
3
Se amestecă 5 căni de apă și bulion de vită în supă de vită și ceapă; continuați să fierbeți până când carnea de vită este fragedă, încă aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon De VităBouillon De Vită
Supă De CeapăSupă De Ceapă
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
4
Se amestecă 3 linguri de apă rece cu amidon de porumb într-un castron; se toarnă amestecul în supă. Aduceți supa la fiert, amestecând continuu, până se îngroașă, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sos Worcestershire, maghiran și sos de ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sos FierbinteSos Fierbinte
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
MaghiranMaghiran
ApăApă
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista