Grătar Uscat Freca

Grătar Uscat Freca
Grătar freca uscat ar putea fi doar marinata pe care o căutați. O porție conține 314 calorii, 22g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pui, ceapă granulată, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cel mai bun condiment uscat freca pentru pui, carne de vită și carne de porc, Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată, și Tata e cel mai bun gratar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-o mașină de tocat cafea curată. Frecați puiul direct sau înveliți-l într-o pungă de depozitare din plastic. Asigurați-vă că puiul este uscat înainte de aplicare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
DificultateUșor
Gata În12 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista