Petrecere la grătar în stil japonez: Yakitori de pui, carne de vită cu ghimbir și soia, 5 condimente și susan

Petrecere la grătar în stil japonez: Yakitori de pui, carne de vită cu ghimbir și soia, 5 condimente și susan
Rețeta Petrecere la grătar în stil japonez: Yakitori de pui, carne de vită cu ghimbir și soia, 5 mirodenii și susan Ahi se găsește în aproximativ 33 de minute și este cu siguranță o opțiune extraordinară fără gluten și fără lactate pentru iubitorii de mâncare la grătar. Acest fel principal are 1008 de calorii, 69 g de proteine și 44 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6 și costă 6,62 USD per porție. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și cumpărați amestec de condimente pentru friptură, pere asiatice, sos de soia tamari și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Va fi un succes la evenimentul de Ziua Tatălui tău. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 84%. Acest scor este grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Ton Ahi setat cu sos de ghimbir de soia, Ton Ahi cu crustă de susan cu sos de lămâie și ghimbir din soia și Ton Ahi cu crustă de susan cu sos de lămâie și ghimbir din soia.

Instrucțiuni

1
Puneți apa într-o cratiță la foc mare într-o cratiță medie și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rădăcină De Ghimbir Proaspătă, Tocată Sau Rasă Cu Răzătoarea De Mână Sau Instrument MicroplaneRădăcină De Ghimbir Proaspătă, Tocată Sau Rasă Cu Răzătoarea De Mână Sau Instrument Microplane
Cu Răzătoare De Mână Sau Unealta MicroplaneCu Răzătoare De Mână Sau Unealta Microplane
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Condimente Pentru Friptură Sau Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestec De Condimente Pentru Friptură Sau Piper Negru Proaspăt Măcinat
2
Adăugați orezul, amestecați. Acoperiți orezul și reduceți căldura la minim. Gatiti orezul 18 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Pentru Friptură Sau Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestec De Condimente Pentru Friptură Sau Piper Negru Proaspăt Măcinat
3
Preîncălziți cărbunii pentru hibachi de masă sau preîncălziți tigaia grătar la foc mediu-înalt până la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Kiwi, Câte 3Kiwi, Câte 3
4
Combinați sherry, zahărul, soia neagră și uleiul într-un vas puțin adânc. Puneți puiul tăiat și ceaiul verde în marinadă și lăsați să stea 10 minute. Spala-ti mainile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, FiecareKiwi, Fiecare
Coaja De Pepene Verde MuratCoaja De Pepene Verde Murat
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan, 14 Până La 18 UnciiCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan, 14 Până La 18 Uncii
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
2 Linguri De Ulei Ușor, Cum Ar Fi Ulei Wok Sau Ulei Vegetal, Ochi-l2 Linguri De Ulei Ușor, Cum Ar Fi Ulei Wok Sau Ulei Vegetal, Ochi-l
Ulei Ușor, Cum Ar Fi Uleiul Wok Sau Uleiul Vegetal, Ochi-lUlei Ușor, Cum Ar Fi Uleiul Wok Sau Uleiul Vegetal, Ochi-l
5
Combinați ghimbirul și soia, uleiul și uleiul de susan într-un al doilea vas puțin adânc pentru carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Uleiul Wok Sau Uleiul Vegetal, Globul OcularCum Ar Fi Uleiul Wok Sau Uleiul Vegetal, Globul Ocular
Ulei Ușor, Cum Ar Fi Ulei Wok Sau Ulei Vegetal, Pentru BurnițăUlei Ușor, Cum Ar Fi Ulei Wok Sau Ulei Vegetal, Pentru Burniță
Ulei Ușor, Cum Ar Fi Ulei Wok Sau Ulei Vegetal, Pentru BurnițăUlei Ușor, Cum Ar Fi Ulei Wok Sau Ulei Vegetal, Pentru Burniță
Precum Ulei Wok Sau Ulei Vegetal, Pentru BurnițăPrecum Ulei Wok Sau Ulei Vegetal, Pentru Burniță
6
Tăiați carnea crudă împotriva bobului în fâșii subțiri. Așezați benzile pe frigărui, rezervând câteva frigărui pentru pui, puse în amestecul de ghimbir și soia. Asezonați ușor carnea cu amestecul de condimente pentru friptură și turnați-o în ghimbir și soia pentru a se acoperi. Pune carnea deoparte. Spala-ti mainile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Murată, Borcan De 14 Până La 18 UnciiCeapă Murată, Borcan De 14 Până La 18 Uncii
Ghimbir Murat, 1 Borcan Mic De SticlăGhimbir Murat, 1 Borcan Mic De Sticlă
Pere Asiatice, Câte 3, SpălatePere Asiatice, Câte 3, Spălate
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Ghimbir Murat, 1 Borcan Mic De Sticlă, 10 Până La 12 UnciiGhimbir Murat, 1 Borcan Mic De Sticlă, 10 Până La 12 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
5 Ceai, Tăiați în 1/25 Ceai, Tăiați în 1/2
7
Prăjiți semințele de susan într-o tigaie mică la foc moderat până când se prăjesc și sunt ușor prăjite. Acest proces va dezvolta pe deplin aroma susanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Verde, Tăiată în 1/2Ceapă Verde, Tăiată în 1/2
2 Linguri De Amestec De Condimente Pentru Fripturi, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick2 Linguri De Amestec De Condimente Pentru Fripturi, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
3 Linguri De Seminte De Susan, 2 Palme3 Linguri De Seminte De Susan, 2 Palme
8
Combinați semințele de susan cu pudra cu cinci condimente și amestecul de condimente pentru grătar pe o bucată de hârtie ceară sau pe o farfurie. Acoperiți tonul cu un strop de ulei și ulei de susan pentru a ajuta semințele și condimentele să adere la pește. Acoperiți bucățile de pește cu susan și condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Seminte De Susan, 2 PalmeSeminte De Susan, 2 Palme
1 1/2 Cană De Orez Alb Cu Bob Scurt1 1/2 Cană De Orez Alb Cu Bob Scurt
Orez Alb Cu Bob ScurtOrez Alb Cu Bob Scurt
1/4 Cană Sos De Soia învechit întuneric Tamari, Disponibil Pe Culoarul Cu Alimente Asiatice1/4 Cană Sos De Soia învechit întuneric Tamari, Disponibil Pe Culoarul Cu Alimente Asiatice
Sos De Soia învechit întuneric Tamari, Disponibil Pe Culoarul Cu Alimente AsiaticeSos De Soia învechit întuneric Tamari, Disponibil Pe Culoarul Cu Alimente Asiatice
Mandarine, Câte 3Mandarine, Câte 3
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Minim 40 NumărăMinim 40 Numără
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Minim 40 De Frigarui De Bambus De 8 InciMinim 40 De Frigarui De Bambus De 8 Inci
9
Gătiți bucățile de pui și ceai verde într-un singur strat peste cărbuni încinși sau pe o tigaie fierbinte pentru grătar timp de 3 sau 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Minim 40 NumărăMinim 40 Numără
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
Minim 40 De Frigarui De Bambus De 8 InciMinim 40 De Frigarui De Bambus De 8 Inci
10
Transferați puiul și ceai pe o farfurie de servire și puneți mai multe frigărui de bambus pe marginea farfuriei pentru a înțepa carnea și ceaiurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
11
Puneți frigaruile de vită pe suprafața fierbinte a grătarului și gătiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte într-un singur strat, întorcându-le o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
12
Transferați pe o farfurie de servire.
13
Gătiți peștele pe suprafața grătarului fierbinte 1 până la 2 minute pe fiecare parte și transferați-l pe o farfurie de servire. Tonul va fi rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
14
Se servesc cu mai multe frigarui pe marginea farfuriei pentru intarire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
15
Transferați coaja de pepene verde murat, ghimbir murat și ceapa murată în rame și puneți alături carnea și peștele la grătar pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir MuratGhimbir Murat
Ceapă MuratăCeapă Murată
Pepene VerdePepene Verde
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
16
Serviți cu orez fierbinte și sos de soia suplimentar pentru înmuiere. Kiwi, mandarine și pere asiatice sunt o ofertă plăcută de fructe proaspete pentru a completa acest meniu ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe ProaspeteFructe Proaspete
MandarinăMandarină
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Prăjituri Colorate De Orez MochiPrăjituri Colorate De Orez Mochi
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)

Ingrediente

1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Pulbere chineză cu cinci condimentePulbere chineză cu cinci condimente2Ahi steaks, 8 ounces each, cut into 1 by 3-inch piecesAhi steaks, 8 ounces each, cut into 1 by 3-inch pieces567Nuci de orice fel (tocate)beef sirloin, 1 1/2 inches thickbeef sirloin, 1 1/2 inches thick454Nuci de orice fel (tocate)chicken breast tenders, cut in half on an anglechicken breast tenders, cut in half on an angle3(iarnă)sherry uscatsherry uscat3inchfresh ginger root, minced or grated with hand grater or microplane toolfresh ginger root, minced or grated with hand grater or microplane tool6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSteak seasoning blend or fresh ground black pepperSteak seasoning blend or fresh ground black pepper3Kiwis, eachKiwis, each397Nuci de orice fel (tocate)Pickled watermelon rind, 1 jarPickled watermelon rind, 1 jar2(iarnă)light oil, such as wok oil or vegetable oil, eyeball itlight oil, such as wok oil or vegetable oil, eyeball it6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăLight oil, such as wok oil or vegetable oil, for drizzlingLight oil, such as wok oil or vegetable oil, for drizzling1jarPickled onions, 14 to 18 ouncePickled onions, 14 to 18 ounce3Asian pears, each, washedAsian pears, each, washed283Nuci de orice fel (tocate)Pickled ginger, 1 small glass jarPickled ginger, 1 small glass jar5scallions, cut in 1/2scallions, cut in 1/22(iarnă)steak seasoning blend, preferred brand Montreal Steak Seasoning by McCormicksteak seasoning blend, preferred brand Montreal Steak Seasoning by McCormick11 kilogram de dovlecel,ulei de susan prăjitulei de susan prăjit3(iarnă)sesame seeds, 2 palmfulssesame seeds, 2 palmfuls300Nuci de orice fel (tocate)white short grain ricewhite short grain rice2(iarnă)Lemn dulce galben și verdeLemn dulce galben și verde586 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriTamari dark aged soy sauce, available on the Asian foods aisleTamari dark aged soy sauce, available on the Asian foods aisle586 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiritamari sos de soia închistamari sos de soia închis3Tangerines, eachTangerines, each6516 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 lingurita de sare afumata hickory1 lingurita de sare afumata hickory1pachetminimum 40 count, 8-inch bamboo skewersminimum 40 count, 8-inch bamboo skewers1pachetminimum 40 count, 8-inch bamboo skewersminimum 40 count, 8-inch bamboo skewers

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Sos Japonez De Susan, Riesling

Yakitori în meniu? Încercați să combinați cu Sauvignon Blanc, Sake și Riesling. Saké este o alegere evidentă când vine vorba de mâncare japoneză. Dacă doriți să rămâneți la vinul de struguri, ați putea opta pentru sauvignon blanc sau riesling. Un vin pe care l-ați putea încerca este Iron Horse Wedding Cuvee. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.
Cuvee de nunta Cal de Fier
Cuvee de nunta Cal de Fier
Acesta este cel mai romantic bubbly al lui Iron Horse. Îl descriem ca fiind periculos, delicios de ușor de băut, fruct înainte, uscat și elegant, cu bule minuscule și un final remarcabil de lung.
DificultateExpert
Gata În33 m.
Porții6
Scor De Sănătate65
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista