Fasole verde la gratar

Fasole verde la gratar
Fasole verde la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o cauți. Această rețetă servește 8. O porție conține 211 calorii, 5 g de proteine și 5 g de grăsimi. Pentru 91 de cenți per porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți sare și piper, zahăr brun, fasole verde și alte câteva ingrediente la îndemână, le puteți face. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Această rețetă este tipică bucătăriei cu grătar. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 44%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ rețeta de somon glazut la grătar cu fasole verde și porumb, fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară și fasole verde prăjită – cel mai sănătos mod de a mânca fasole verde.

Instrucțiuni

1
Puneți slănina tocată într-o cratiță mare și gătiți la foc mediu-mare, amestecând ocazional, până când se rumenește uniform și devine crocant, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Scoateți baconul și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
3
Scurgeți grăsimea din tavă.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
4
Amestecați oțetul, zahărul alb și zahărul brun în tigaie. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară Suplimentară, OpționalNucșoară Suplimentară, Opțional
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
5
Scurgeți 2 cutii de fasole verde și adăugați-le în amestecul de oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
6
Turnați 2 cutii de fasole nescurcate în amestec și amestecați slănina înapoi în fasole. Se amestecă ușor pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
7
Se presara cu sare si piper dupa gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
8
Aduceți amestecul la fierbere, reduceți focul și fierbeți până când sosul se îngroașă și aromele s-au amestecat, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Zinfandel și vinul rosé sunt alegerile mele de top pentru grătar. Un rosé este răcoritor la temperaturi calde și completează sosurile și friturile dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Cuveul de nuntă Iron Horse, cu o evaluare de 4,1 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Iron Horse Wedding Cuvee
Iron Horse Wedding Cuvee
Acesta este cel mai romantic bubbly al lui Iron Horse. Îl descriem ca fiind periculos, delicios de ușor de băut, fruct înainte, uscat și elegant, cu bule minuscule și un final remarcabil de lung.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista