Macaroane la Gratar Carne de Vita

Macaroane la Gratar Carne de Vita
Barbecue Macaroni Beef este o rețetă de grătar care servește 4. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără lactate are 448 de calorii, 5 g de proteine și 2 g de grăsime per porție. Pentru 99 de cenți per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. Va fi un succes la evenimentul de Ziua Tatălui tău. Dacă aveți la îndemână sos de grătar, țelină, macaroane cu cot și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de mare de 35%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Macaroane cu grătar cu grătar, Macaroane și brânză cu pui la grătar și Salată cu pui și macaroane la grătar.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită la foc mediu până când nu mai devine roz; scurgere. Se amestecă sosul de grătar, macaroanele, ceapa, ardeiul verde și țelina. Gatiti, neacoperit, pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (7 Uncii) Sau Cutie De Pastă De Tomate Organică1 Borcan (7 Uncii) Sau Cutie De Pastă De Tomate Organică
1-1/2 Cani De Biscuiti Zdrobiti Cu Aroma De Unt1-1/2 Cani De Biscuiti Zdrobiti Cu Aroma De Unt
MacaroaneMacaroane
Pătrunjel Italian Tocat, Proaspăt, Plus 1 Linguriță Pentru SosPătrunjel Italian Tocat, Proaspăt, Plus 1 Linguriță Pentru Sos
1/2 Kg De Cârnați De Porc Italian Măcinat1/2 Kg De Cârnați De Porc Italian Măcinat
(de Preferință Berkshire Crescut Natural)(de Preferință Berkshire Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Bucată De Muschi De Porc (2 Lire).1 Bucată De Muschi De Porc (2 Lire).

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Famille Vincent Cremant de Bourgogne. Are 4 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Familia Vincent Cremant de Bourgogne
Familia Vincent Cremant de Bourgogne
Din strugurii Chardonnay, acest sclipitor aliează prospețimea, corpul și netezimea. Cremant Brut este uscat și oferă bule fine (1,5 Milioane/30 de minute – noi le-am numărat, dar nu trebuie să mă credeți pentru asta!), note de flori la nas, crocante și fructate la gust. Este un clasic excelent pentru toate ocaziile festive.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
BucătăriiGrătar
Revista