Granola de casă
Granolan de casă este un mic dejun care servește 12. O porție conține 493 de calorii, 13 g de proteine și 19 g de grăsimi. Pentru 1,91 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 27 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de merișoare, ovăz laminat de modă veche, smochine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 92%, ceea ce este super. Rețete similare sunt peste 20 de Granola de casă: Granola de ciocolată ușoară și altele, Granola de casă și Granola de casă.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Se amestecă ovăzul, nuca de cocos și migdalele într-un castron mare.
Se amestecă uleiul și mierea într-un castron mic.
Turnați lichidele peste amestecul de ovăz și amestecați cu o lingură de lemn până când toate ovăzul și nucile sunt acoperite.
Se toarnă pe o tavă de foaie de 13 pe 18 pe 1 inch.
Coaceți, amestecând din când în când cu o spatulă, până când amestecul devine un maro frumos, uniform, auriu, aproximativ 45 de minute.
Scoateți granola din cuptor și lăsați să se răcească, amestecând din când în când.
Adăugați caise, smochine, cireșe, merișoare și caju. Păstrați granola răcită într-un recipient ermetic.