Glazură Cremoasă De Caramel

Glazură Cremoasă De Caramel
Glazura cremoasă cu Caramel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de glazură. O porție conține 79 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 36 și costă 8 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, lapte, zahăr de cofetărie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar totuși fixabil). Cupcakes De Dovleac Caramel Cu Glazură De Brânză Cremă De Scorțișoară Caramel, Cupcakes de dovleac Caramel cu glazură de brânză cremă de scorțișoară Caramel, și Caramel umplut prajiturele cu frisca Caramel glazura sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță grea, combinați zahărul brun, untul și laptele; aduceți la fierbere la foc mediu. Gatiti si amestecati timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară Suplimentară, OpționalNucșoară Suplimentară, Opțional
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia. Se răcește până la călduță. Bateți treptat în zahărul cofetarilor până când glazura atinge consistența răspândirii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Miere De CitriceMiere De Citrice
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista