Glazură Albă Pufoasă

Glazură Albă Pufoasă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de glazură, așa că încercați glazura albă pufoasă. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și prietenoasă cu fodmap are 35 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 32. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Taste Of Home necesită cremă de tartru, albușuri de ou, zahăr și apă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Glazură Albă Pufoasă, Glazură Albă Pufoasă, și Tort alb pufos cu glazură de cremă de unt de vanilie.

Instrucțiuni

1
Într-un castron rezistent la căldură al unui mixer cu suport, bateți albușurile de ou, zahărul, apa și smântâna de tartru până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BatetiBateti
BolBol
2
Se pune peste apa care fierbe într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Amestecând constant, se încălzește amestecul până când un termometru citește 160 CP, aproximativ 2-3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
4
Se ia de pe foc; adăugați vanilie. Cu atașamentul de bici al unui mixer cu suport, bateți cu viteză mare până se formează vârfuri lucioase rigide, aproximativ 7 minute. Utilizați imediat. Păstrați tortul mat, neacoperit, în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BatetiBateti
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista