Glazură Albă Pufoasă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de glazură, așa că încercați glazura albă pufoasă. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și prietenoasă cu fodmap are 35 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 32. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Taste Of Home necesită cremă de tartru, albușuri de ou, zahăr și apă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Glazură Albă Pufoasă, Glazură Albă Pufoasă, și Tort alb pufos cu glazură de cremă de unt de vanilie.
Instrucțiuni
Într-un castron rezistent la căldură al unui mixer cu suport, bateți albușurile de ou, zahărul, apa și smântâna de tartru până se omogenizează.
Se pune peste apa care fierbe într-o cratiță mare la foc mediu.
Amestecând constant, se încălzește amestecul până când un termometru citește 160 CP, aproximativ 2-3 minute.
Se ia de pe foc; adăugați vanilie. Cu atașamentul de bici al unui mixer cu suport, bateți cu viteză mare până se formează vârfuri lucioase rigide, aproximativ 7 minute. Utilizați imediat. Păstrați tortul mat, neacoperit, în frigider.