Gatiti cartea: oua Deviled cu somon afumat
Gatiti cartea: Ouă Deviled cu somon afumat ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 2,24 USD pe porție. O porție conține 284 calorii, 24g de proteine, și 18g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 29 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, lămâie, sare de mare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Gatiti cartea: Sriracha Deviled Ouă, Gatiti cartea: salata de ou Deviled cu hamsii, boia afumata fierbinte si rosii, și Gatiti cartea: triunghiuri de susan Wonton cu somon afumat si Wasabi.
Instrucțiuni
Așezați ouăle într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Aduceți apa la fierbere, apoi acoperiți și scoateți-o de pe foc.
Lăsați ouăle să stea în apa fierbinte, acoperită, timp de 12 până la 15 minute.
Scurgeți apa fierbinte și treceți apă rece peste ouăle fierte până se răcește.
Curățați ouăle și tăiați fiecare ou pe jumătate pe lungime. Scoateți ușor gălbenușurile din centru și puneți-le într-un vas mic de amestecare. Puneți jumătățile de albuș de ou deoparte.
Se adaugă somonul afumat, CR aproxormme fra aprox.che, arpagicul și muștarul la gălbenușurile de ou și se amestecă pentru a se combina. Condimentează după gust cu sare, piper negru și piper cayenne. Strângeți suficient suc de lămâie în amestecul de gălbenușuri pentru a condimenta după gust.
Puneți amestecul de gălbenușuri înapoi în albușuri.
Se ornează cu boia și se servește.