Garbanzo Stew

Garbanzo Stew
Garbanzo Stew ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 282 calorii, 13g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, sare, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Tocană de anghinare și Garbanzo, Bibi ' s cocido de Garbanzo Stew, și Tocană De Garbanzo De Legume Cu Cuscus pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adauga ceapa, si saut 5 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă roșiile și următoarele 5 ingrediente (roșii prin piper). Gatiti 8 minute sau pana se ingroasa, amestecand ocazional. Se amestecă năutul și garam masala; gatiti 5 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Presărați fiecare porție cu 1 lingură de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
4
Se servește peste orez cu arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista