Fructear pepene galben Swan
Dacă aveți aproximativ 20 de minute de petrecut în bucătărie, Melon Swan Fruit Bowl ar putea fi o rețetă remarcabilă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovovegetariană de încercat. Pentru 11,04 USD per porție, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 760 de calorii, 13 g de proteine și 4 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 1. Vă este adusă de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână afine, pepene galben, căpșuni și alte câteva ingrediente, le puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor uimitor de lingură de 88%. Fructerul cu pepene galben, castronul cu trei pepeni și pepenele galben sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți o foaie de hârtie cerată peste modelul de lebădă și trasați cu un marker permanent cu linie fine.
Așezați modelul pe pepene galben astfel încât baza gâtului lebedei să fie
la capătul inferior, mai larg al pepenilor. Atașați modelul pe pepene galben cu bandă de mascare (vezi fotografia 1).
Cu un cuțit ascuțit, trasați peste conturul designului de pe coajă (modelul este pentru gâtul, capul și părțile laterale ale lebedei; coada este tăiată fără model). După trasare, inversați modelul.
pe partea opusă a pepenelor galben cu baza gâtului suprapusă pe gâtul trasat. Urmăriți doar porțiunea aripii laterale a modelului (vezi fotografia 2).
Marcați capetele liniilor trasate de fiecare parte a pepenilor cu scobitori. Marcați centrul acestei zone cu o altă scobitoare. Începând de la mijloc și mergând spre scobitori, tăiați patru vârfuri înalte (așa cum se arată în fotografie
în coajă pentru a forma coada.
Îndepărtați scobitorii după tăiere.
Cu un cuțit, retrageți desenele, tăind mai adânc pepene.
Tăiați și îndepărtați porțiunile nedorite de coajă în secțiuni mici (vezi fotografia 4).
Scoateți și aruncați semințele. Scoateți pulpa, lăsând o coajă de 1/2 inch.
Tăiați pepenele galben în bucăți mici. Tăiați piersica în felii.
Într-un castron mare, combinați pepenele galben, fructele de pădure și feliile de piersici. Se pune în cochilia de lebădă și se pune pe un platou de servire.
mentă și căpșuni suplimentare dacă se dorește.