Friptură mexicană

Friptură mexicană
Meatloaf mexican este o rețetă mexicană care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17 g de proteine , 23 g de grăsimi și un total de 348 de calorii . Pentru 1,33 USD per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 24 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute . Funcționează bine ca fel principal prietenos cu bugetul. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ardei, cățel de usturoi, ceapă și țelină. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 43% . Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Friptură de carne mexicană , Polită de carne mexicană și Friptură de carne mexicană Taco .

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Smântână Sau Smântână Mexicană1/4 Cană Smântână Sau Smântână Mexicană
3
Într-o tigaie grea, adăugați uleiul și încălziți la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smantana Sau Smantana MexicanaSmantana Sau Smantana Mexicana
Echipamente pe care le vei folosi
1 Chile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat Cubulețe1 Chile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat Cubulețe
4
Adăugați ceapa, morcovul, țelina și usturoiul. Gatiti, amestecand des pana cand legumele sunt moi, aproximativ 8 minute. Dați deoparte până se răcește suficient pentru a fi manipulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat CubulețeChile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat Cubulețe
1 Până La 3 Ardei Iute Serrano1 Până La 3 Ardei Iute Serrano
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
5
Într-un castron mare, combinați legumele sotate, carnea de vită, chorizo și chile poblano tăiat cubulețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză învechită Din Lapte De VacăBrânză învechită Din Lapte De Vacă
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Într-un castron mediu, combinați sarea, piperul, cayenne, chimenul și ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
7
Adăugați ketchup-ul și smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
8
Se amestecă bine cu o furculiță și se toarnă deasupra amestecurilor de carne.
9
Se presară pesmet și se amestecă bine cu mâinile curate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
10
Puneți amestecul într-o tavă de 9 pe 13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Coaceți până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul chiflei înregistrează 160 de grade F, aproximativ 40 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
12
Scoateți din cuptor și turnați cu grijă sucul acumulat.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Între timp, încălziți o tigaie grea la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
14
Adăugați roșiile întregi, ceapa, căței de usturoi și ardei iute serrano. Gătiți, întorcându-le des, până se carbonizează ușor pe toate părțile. Curățați cățeii de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
Roșii întregiRoșii întregi
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
15
Adăugați toate ingredientele carbonizate într-un blender. Pulsați până devine gros, apoi turnați într-o tigaie mică. Se amestecă zahărul, chipotle chile și muștarul. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu. Gatiti pana se ingroasa usor, aproximativ 4 pana la 5 minute. Se condimentează cu sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De PiperUlei De Piper
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
16
Tăiați friptura de carne și aranjați-le pe un platou. Turnați salsa-glazură peste chifle de carne și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé sunt alegeri excelente pentru mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Rozul spumant este și o combinație sigură. Vinul Pinot Noir Barefoot Cellars cu 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Barefoot Cellars Vin Pinot Noir
Barefoot Cellars Vin Pinot Noir
Barefoot Pinot Noir este fructat și elegant, cu arome încântătoare de fructe roșii și lavandă care excită înainte de prima înghițitură! Notele subtile de stejar ridică aromele de cireșe și zmeură Bing. Bucurați-vă de finisajul persistent și mătăsos.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista