Friptură Joint Chicago Cheese Steak

Friptură Joint Chicago Cheese Steak
Friptură Joint Chicago Cheese Steak ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru 4,09 USD per porție, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45 g de proteine, 66 g de grăsimi și un total de 894 de calorii. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de ziua indragostitilor. Această rețetă de la Foodnetwork necesită cheddar, ochi, usturoi granulat și ulei vegetal. Această rețetă este pe placul a 24 de bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 43%. Rețete similare includ friptură de brânză Chicago, friptură de brânză Chicago și friptură în stil Chicago cu unt de brânză albastră.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Se încălzește puțin ulei de canola într-o tigaie de fontă la foc mare până se încinge foarte bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si FeliataCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Feliata
Echipamente pe care le vei folosi
OchiOchi
3
Stropiți ambele părți ale coastei cu usturoi granulat, sare și piper. Reduceți căldura la mediu-mare și puneți coastele în tigaie fără a se supraaglomera. Prăjiți coastele până se rumenesc bine, aproximativ 4 minute. Întoarceți coastele și gătiți până la mediu/mediu-rar, aproximativ 4 minute. Se da deoparte, se acopera lejer cu folie si se lasa sa se odihneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ochi De Coastă De 8 Uncii, La Temperatura Camerei2 Ochi De Coastă De 8 Uncii, La Temperatura Camerei
Ochi Coaste Cu Os, La Temperatura CamereiOchi Coaste Cu Os, La Temperatura Camerei
Ribeye SteakRibeye Steak
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
4
Amestecă ricotta, Cheddar și provolone într-un castron și rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProvoloneProvolone
Brânză Cheddar Ascuțită Kraft®Brânză Cheddar Ascuțită Kraft®
Prin TortPrin Tort
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Încinge uleiul vegetal într-o tigaie mare antiaderență la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați ceapa și stropiți cu sare și piper. Transpirați ceapa până când se înmoaie și devine ușor auriu, aproximativ 10 minute. Pus deoparte. Tăiați subțiri ochi de coastă și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ribeye SteakRibeye Steak
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
7
Împărțiți ceapa în 4 grămezi. Acoperiți fiecare grămadă cu un sfert din amestecul de brânză, un sfert din coasta și o rolă deschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ribeye SteakRibeye Steak
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
8
Lăsați brânza să se topească și prăjiți până devine totul lipicios. Scoateți cu o spatulă, răsturnați cu partea dreaptă în sus și acoperiți fiecare cu giardineră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
3/4 Cană Măsline Verzi Jumbo Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari3/4 Cană Măsline Verzi Jumbo Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
9
Servi.

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Blanc de Bleu Cuvee Mousseux. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu este un vin premium din California Chardonnay, cu un plus de afine și este un vin spumant delicat rezervat sărbătorilor memorabile. Oferă arome seducătoare și efervescență aromatică proaspătă - pastelat viu cu afine. Toate acestea sunt conținute într-o sticlă impresionant de sexy, cu fler de bun gust. Fructele pentru Blanc de Bleu sunt cultivate în podgoriile liniștite din California de Nord, cunoscute pentru briza lor răcoroasă și limpede - condiții ideale pentru strugurii exclusivi și soluri care accentuează profund caracteristici aromate. Acest vin spumant se potrivește bine cu aperitive, sushi și mese foarte ușoare.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista