Friptură de porc marinată cu sos de coacăze
Friptura de porc marinată cu sos de coacăze ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă 3,9 USD per porție . O porție conține 545 de calorii , 69 g de proteine și 13 g de grăsimi . 6 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Un amestec de cimbru, sos de soia, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 90% . Acest scor este uimitor. Rețete similare includ friptura de porc cu sos de coacăze , muschiă de porc cu sos de coacăze și muschiuță de porc umplută cu sos de coacăze .
Instrucțiuni
Puneți friptura într-o pungă de plastic resigilabilă. Într-un castron mediu, combinați 1/2 cană sos de soia, 1/2 cană sherry, usturoi, muștar, ghimbir și cimbru.
Turnați marinata în pungă și sigilați.
Pune punga într-un bol mare și dă-l la frigider pentru cel puțin 3 ore.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Pune friptura într-o tigaie medie. Prăjiți carnea de porc cu marinată descoperită în cuptorul preîncălzit timp de 2 1/2 până la 3 ore sau până când temperatura internă atinge 170 de grade F pe un termometru pentru carne. Se unge din oră în timpul gătitului.
Se serveste cu sos de coacaze.
Pentru a face sos de coacăze: Într-o cratiță mică, la foc mediu-mic, topiți încet jeleul de coacăze. Se amestecă cele 2 linguri de sherry și 1 lingură de sos de soia.