Friptură de porc marinată cu sos de coacăze

Friptură de porc marinată cu sos de coacăze
Friptura de porc marinată cu sos de coacăze ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă 3,9 USD per porție . O porție conține 545 de calorii , 69 g de proteine și 13 g de grăsimi . 6 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Un amestec de cimbru, sos de soia, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 90% . Acest scor este uimitor. Rețete similare includ friptura de porc cu sos de coacăze , muschiă de porc cu sos de coacăze și muschiuță de porc umplută cu sos de coacăze .

Instrucțiuni

1
Puneți friptura într-o pungă de plastic resigilabilă. Într-un castron mediu, combinați 1/2 cană sos de soia, 1/2 cană sherry, usturoi, muștar, ghimbir și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Cheerios Cu Cereale Multiple1/2 Cană Cheerios Cu Cereale Multiple
Pancetta, Tăiată Juliană, Sotă Până Devine CrocantăPancetta, Tăiată Juliană, Sotă Până Devine Crocantă
1/2 Cutie De Ardei Chipotle In Sos Chirpici1/2 Cutie De Ardei Chipotle In Sos Chirpici
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Nuci Sau Nuci Tocate, Pentru ServireNuci Sau Nuci Tocate, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Maioneza, Pentru LegareMaioneza, Pentru Legare
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Turnați marinata în pungă și sigilați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
3
Pune punga într-un bol mare și dă-l la frigider pentru cel puțin 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Litru (aproximativ Smântână GroasăLitru (aproximativ Smântână Groasă
4
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pungă De 14 Uncii Fulgi De Nucă De Cocos îndulciți1 Pungă De 14 Uncii Fulgi De Nucă De Cocos îndulciți
5
Pune friptura într-o tigaie medie. Prăjiți carnea de porc cu marinată descoperită în cuptorul preîncălzit timp de 2 1/2 până la 3 ore sau până când temperatura internă atinge 170 de grade F pe un termometru pentru carne. Se unge din oră în timpul gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)
Friptură De Umăr De Porc Dezosată, Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 InchFriptură De Umăr De Porc Dezosată, Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
1 Pungă De 14 Uncii Fulgi De Nucă De Cocos îndulciți1 Pungă De 14 Uncii Fulgi De Nucă De Cocos îndulciți
6
Se serveste cu sos de coacaze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
La 3 PereLa 3 Pere
7
Pentru a face sos de coacăze: Într-o cratiță mică, la foc mediu-mic, topiți încet jeleul de coacăze. Se amestecă cele 2 linguri de sherry și 1 lingură de sos de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Cheerios Cu Cereale Multiple1/2 Cană Cheerios Cu Cereale Multiple
CoacăzeCoacăze
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
La 3 PereLa 3 Pere
Echipamente pe care le vei folosi
3 Uncii Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite Fin (aproximativ 12)3 Uncii Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite Fin (aproximativ 12)
DificultateExpert
Gata În7 hrs
Porții6
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista