Friptură de flanc de ciocolată cu salsa de ananas

Friptură de flanc de ciocolată cu salsa de ananas
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Friptura de flanc de ciocolată cu salsa de ananas ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru $ 5.67 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 608 calorii, 52G de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Mergeți la magazin și ridicați friptura de flanc, chimenul măcinat, sarea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Tacos cu friptură de flanc Chipotle cu salsa de ananas, Friptură de flanc cu Salsa Verde, și Friptură De Flanc Cu Salsa De Ridiche.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați oțet, cacao, zahăr brun, ulei de măsline, chimen, pudră de chili, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Adăugați friptura de flanc; sac de etanșare și refrigerați timp de 1 până la 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
3
Pulverizați tava antiaderentă cu spray antiaderent și preîncălziți la mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Scoateți friptura din marinată și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
5
Puneți friptura pe tavă și gătiți timp de 6 minute pe fiecare parte pentru un mediu-rar. Când este gătit la coacerea dorită, scoateți din tavă, pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Tăiați friptura peste Bob în fâșii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
7
Serviți cu salsa de ananas și garnisiți cu cilantro tocat, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
8
Într-un castron mediu, combinați ananasul, avocado, ceapa, cilantro, sucul de lămâie și sarea. Acoperiți și refrigerați timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Tinga Rio Reserve Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tinga Rio Reserve Merlot
Tinga Rio Reserve Merlot
Rubin roșu de culoare cu note de zmeură și căpșuni pe nas. Condimentele dulci au venit pe palat din stejarul francez și American, iar palatul se termină cu tanini rotunzi moi. Certificat Vegan durabil și certificat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate76
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista