Friptură de flanc cu Salsa de fasole neagră

Friptură de flanc cu Salsa de fasole neagră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de flanc cu Salsan de fasole neagră. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 426 calorii, 49G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $3.96 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Un amestec de ardei gras, serrano chile, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 7 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fidea cu friptură de flanc, Bok Choy și sos de fasole neagră, Salată de friptură de flanc fierbinte cu pansament chinezesc de fasole neagră, și Salată de porumb și fasole neagră la grătar cu friptură de flanc Mesquite.

Instrucțiuni

1
Se amestecă pansamentul și jumătate din sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
2
Se toarnă peste carne într-un vas superficial; întoarceți-vă pentru a acoperi ambele părți ale fiecărei fripturi. La frigider 30 min. la marinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
3
Între timp, amestecați sucul de lămâie rămas și sosul de grătar într-un castron mediu. Se amestecă toate ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Încălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Scoateți carnea din marinată; aruncați marinada. Friptură la grătar 17 până la 21 min. sau până la coacere medie (160F), întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Transferați la placa de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Lăsați să stea 5 min.
8
Tăiați friptura peste Bob în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
9
Se servește cu salsa de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Imnul Estate Merlot Mt. Veeder Napa Valley Wine cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
cireș negru, condiment, bogat
DificultateExpert
Gata În1 h, 7 m.
Porții7
Scor De Sănătate28
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista