Friptură de coaste la grătar cu salată caldă de Bucheron

Friptură de coaste la grătar cu salată caldă de Bucheron
Friptura de coaste la grătar cu salată caldă de Bucheron necesită în jur 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $13.44 pe portie, această rețetă acoperă 58% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție conține 1794 calorii, 111g de proteine, și 116g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, brânză de capră îmbătrânită și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, ceea ce este spectaculos. Încercați Friptură de fustă la grătar cu salată caldă de porumb și roșii Cherry, Friptură de fustă marinată în stil coreean cu Scallions la grătar și tortilla caldă, și Salată Caldă De Sparanghel, Gorgonzola Și Friptură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Construiți un foc și lăsați-l să ardă până la cărbuni strălucitori.
2
Între timp, zdrobiți usturoiul, feniculul și ardeiul negru într-un mortar până la o pastă aspră. Se toacă mărunt ierburile și se combină cu usturoiul și suficient ulei de măsline pentru a face o pastă. Cu vârful unui cuțit înțepați câteva găuri în suprafața fripturii și a stratului gras. Frecați marinata pe suprafața cărnii de vită, împingând în găuri. Puneți deoparte pentru a aduce la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
3
Fierbeți cartofii în apă și bulionul de pui cu garni de buchet până când sunt fierți și aproape că se destramă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
4
Scurgeți și rezervați lichidul. Gatiti friptura peste carbuni 4 minute pe fiecare parte pentru mediu. Cu aproximativ 2 minute înainte ca friptura să termine de gătit, așezați ramurile de plante pe cărbuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
5
Scoateți friptura de pe foc și lăsați să se odihnească 2 minute. Feliați și serviți cu salata. Asigurați-vă că turnați orice sucuri care au fost eliberate din friptură în timp ce vă odihniți înapoi peste ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
6
Aduceți brânza la temperatura camerei și sfărâmați-o în bolul de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
7
Adăugați măslinele, cartofii, puțin din lichidul de cartofi, oțetul, uleiul de măsline și păpădia. Condimentează cu sare și piper proaspăt și aruncă ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista