Fripturi la grătar cu ceapă balsamică

Fripturi la grătar cu ceapă balsamică
Fripturile de benzi la grătar cu ceapă balsamică ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 39G de grăsime, și un total de 512 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 5,11 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați pansament balsamic de vinaigretă, fripturi de vită, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fripturi de benzi din New York cu piper negru, ceapă și usturoi, Fripturi Marinate La Grătar Din New York, și Fripturi La Grătar Cu Guacamole De Hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul de contact de dimensiuni medii închis timp de 5 minute. În castron mediu, aruncați ceapa cu pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
BolBol
2
Scoateți ceapa din pansament cu clești; așezați pe grătar. Rezervați pansamentul în castron. Închideți grătarul. Grătar 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
CleșteClește
BolBol
3
Între timp, aruncați ciupercile cu pansament în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați ciupercile la grătar cu ceapă. Închideți grătarul. Grătiți 2 până la 4 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Scoateți legumele de pe grătar; acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Ungeți fripturile de vită cu pansamentul rămas în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Presărați ambele părți ale fripturilor cu sare, praf de chili, piper de usturoi și chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
UsturoiUsturoi
PiperPiper
FripturăFriptură
ChimenChimen
SareSare
8
Așezați pe grătar. Închideți grătarul. Grătiți 3 până la 5 minute sau până la coacerea dorită.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
9
Serviți ceapa și ciupercile cu fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
FripturăFriptură
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista