Fripturi la grătar cu ceapă balsamică
Fripturile de benzi la grătar cu ceapă balsamică ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 39G de grăsime, și un total de 512 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 5,11 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați pansament balsamic de vinaigretă, fripturi de vită, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fripturi de benzi din New York cu piper negru, ceapă și usturoi, Fripturi Marinate La Grătar Din New York, și Fripturi La Grătar Cu Guacamole De Hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul de contact de dimensiuni medii închis timp de 5 minute. În castron mediu, aruncați ceapa cu pansament.
Scoateți ceapa din pansament cu clești; așezați pe grătar. Rezervați pansamentul în castron. Închideți grătarul. Grătar 4 minute.
Între timp, aruncați ciupercile cu pansament în castron.
Adăugați ciupercile la grătar cu ceapă. Închideți grătarul. Grătiți 2 până la 4 minute sau până când legumele sunt fragede.
Scoateți legumele de pe grătar; acoperiți pentru a se încălzi.
Ungeți fripturile de vită cu pansamentul rămas în castron.
Presărați ambele părți ale fripturilor cu sare, praf de chili, piper de usturoi și chimen.
Așezați pe grătar. Închideți grătarul. Grătiți 3 până la 5 minute sau până la coacerea dorită.
Serviți ceapa și ciupercile cu fripturi.