Fripturi De Somon Confetti

Fripturi De Somon Confetti
Fripturile de somon Confetti sunt un fel principal care servește 2. O porție conține 262 calorii, 35g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $4.11 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste of Home necesită sos worcestershire, ardei gras, suc de lămâie și ardei gras. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Arțar-Muștar - Fripturi Balsamice Glazurate Cu Brânză Albastră-Confetti De Pecan, Somon prăjit cu năut Confetti, și Crochete Confetti Cu Somon Și Creveți.

Instrucțiuni

1
Așezați somonul într-un 8-in Negras. farfurie pătrată pentru microunde. Frecați cu sos Worcestershire și suc de lămâie; presărați condimente Cajun și sare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
2
Presărați ardei deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
3
Acoperiți și cuptorul cu microunde la maxim timp de 5-1 / 2 până la 6 minute, rotind o dată sau până când peștele se fulgeră ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
4
Se lasă să stea, acoperit, timp de 2 minute.

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru friptura de somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un mare prieten al mâncărurilor cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile cu plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește excelent cu somonul prăjit sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Nature ' s Revenge Pet Nat ros Euro. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Răzbunarea naturii Pet Nat Rose
Răzbunarea naturii Pet Nat Rose
Note de zmeură și fructe de pădure sălbatice cu câteva indicii de grapefruit. După câteva minute, vinul va afișa câteva arome de clementină și piersici albe. Vinul este cu adevărat viu. Vinul este mătăsos și uscat care umple gura (nu există zahăr rezidual), dar fructuozitatea din palat tinde să te facă să gândești diferit – aciditatea este moderată, iar finalul merge pe indicii de gem de smochine cu o mică atingere de sare (ca o briză oceanică).
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista